Colofon

Gegevens overeenkomstig § 5 van de Duitse telemediawetgeving

Ursula Rath GmbH
Messingweg 11
D-48308 Senden

Contact

Tel.: +49(0)2597 96240
E-mail: info@pr88.nl

 

Arbitrage

De Europese Commissie stelt een platform ter beschikking voor de onlinegeschillenbeslechting: https://ec.europa.eu/consumers/odr/
Ons e-mailadres vindt u bovenaan in het colofon.

Wij gaan niet akkoord en zijn er ook niet toe verplicht om een arbitrageprocedure te voeren voor een consumentengeschillenbeslechtingsorgaan.

Aansprakelijkheid voor inhoud

Als dienstverlener zijn we volgens § 7 par. 1 van de TMG, de Duitse wet voor elektronische informatie- en communicatiediensten, voor de eigen inhoud op onze website verantwoordelijk volgens de algemene wetgeving. Volgens §§ 8 tot 10 TMG zijn we als dienstverlener echter niet verplicht om door derden toegestuurde of opgeslagen informatie te verifiëren of omstandigheden te onderzoeken die op onwettige handelingen wijzen.

De verplichtingen die de algemene wetgeving oplegt rond het verwijderen of blokkeren van informatie blijven onverminderd van kracht. Dit soort aansprakelijkheid is echter pas mogelijk vanaf het tijdstip waarop kennis genomen wordt van een concrete schending van de wet. Na kennisname van rechtsinbreuken zullen we de betreffende content onmiddellijk verwijderen.

Aansprakelijkheid voor links

In ons aanbod zitten links naar externe websites van derden. Wij hebben geen invloed hebben op de inhoud ervan. Wij kunnen dan ook niet aansprakelijk gesteld worden voor de content van derden. De aansprakelijkheid hiervoor ligt geheel bij de desbetreffende aanbieder of websitebeheerder. De gelinkte sites worden op het moment dat de link geplaatst wordt, op mogelijke schendingen van de wet gecontroleerd. Op het moment dat wij de link plaatsten, was ons geen onwettige inhoud bekend.

Een permanente inhoudelijke controle van gelinkte sites is echter niet realistisch, zolang er geen concrete aanwijzingen bestaan dat de wet geschonden wordt. Na kennisname van rechtsinbreuken worden dergelijke links onmiddellijk verwijderd.

Auteursrecht

De content en werken op deze site die door de websitebeheerder zijn opgesteld, zijn onderworpen aan het Duitse auteursrecht. Voor het kopiëren, bewerken, verspreiden en elk gebruik dat buiten de grenzen van het auteursrecht valt, is de schriftelijke toestemming van de desbetreffende auteur of ontwerper nodig. Downloads en kopieën van deze website zijn alleen toegestaan voor privégebruik, niet voor commerciële doeleinden.

Voor content die niet door de websitebeheerder werd gecreëerd, gelden de auteursrechten van de desbetreffende derden. Content van derden wordt dan ook als zodanig aangeduid. Als u toch op een inbreuk tegen het auteursrecht zou vaststellen, verzoeken wij u ons dit op duidelijke wijze te melden. Na kennisname van rechtsinbreuken zullen we de betreffende content onmiddellijk verwijderen.

Ontwerp, vormgeving en programmering

Pilotfisch GmbH & Co. KG Werbeagentur, www.pilotfisch.net

Beeldrechten

Adobe Stock:

© Marina Lohrbach
© poco_bw
© Narayan Lazic
© flashpics
© Agence DER
© lunamarina
© Olaf Speier
© contrastwerkstatt
© pressmaster
© Saidin Jusoh
© vege
© Photographee.eu
© maxhalanski
© lightpoet
© Kadmy
© Aycatcher
© alexandersw
© implementarfilms
© industrieblick
© TTstudio
© normankrauss
© Dangubic
© Marco2811
© michaeljung
© jdoms
© phasin
© rutchapong
© bestjeroen
© auremar
© Firma V
© Syda Productions
© master_c
© alotofpeople
© Budimir Jevtic
© fotogestoeber
© Björn Wylezich
© uzhursky
© naypong
© wi6995
© glisic_albina
© puhhha
© Africa Studio
© Maksim Kostenko
© pingpao
© ikonoklast_hh
© Antonioguillem
© Smileus

Fotolia:

Hard working man with hands full of oil © Sved Oliver
Set of flags of all countries of Europe © _panya_

iStock:

Dirty Hand Holding Schraubenschlüssel © BlakeDavidTaylor 
Gärtnern, Setzling, Pflanze, Erdreich, Menschliche Hand © PeopleImages