Hautschutz

Huidbescherming voor in de tuinbouw en landschapsarchitectuur – In weer en wind

In de tuin groeien niet alleen bloemen. Je moet soms ook dikke klompen aarde omscheppen of vele meters grond bewerken. En dat in weer en wind. Gelukkig hebben wij bij de rath’s de juiste huidbescherming voor wie buiten werkt.

Huidbescherming voor de tuinbouw en landschapsarchitectuur

Wij willen maar één ding: dat jouw huid zich goed in zijn vel voelt. En dat doen we op verschillende manieren. Telkens opnieuw.

Huidbescherming en handreiniging voor tuinbouwers en landschapsarchitecten - Alle info in een notendop

Wie vaak in de openlucht werkt en te maken krijgt met vocht en hardnekkig vuil, die moet in elk jaargetijde een beroep kunnen doen op professionele huidbescherming. Daarom hebben wij voor jouw producten ontwikkeld die precies voldoen aan jouw eisen. Ongeacht of je nu te maken krijgt met licht vervuilde handen of echt smerig werk aan het doen bent, met de huidbescherming van rath’s ben je altijd – bij zonlicht en bij koude – perfect beschermd.

Onze huidbeschermingsproducten zijn heel gemakkelijk aan te brengen en trekken snel in. Je behoudt altijd een goede grip op je tuingereedschap. Bovendien is rath’s multi protect ook geschikt om onder handschoenen aan te brengen.

Alle producten van rath’s worden volgens dermatologische tests zeer goed verdragen op de huid. Welke producten je het beste gebruikt om je huid te beschermen, te reinigen en te verzorgen, dat lees je in ons  Huidbeschermingsschema. Wij raden aan om onze producten te combineren met onze dispensers. Zo kan je onze producten hygiënisch en heel eenvoudig doseren.

Passende producten
rath‘s multi protect

Ongeacht of je vele kubieke meter aarde moet omwoelen of alleen wat takken moet wegsnijden, vuile handen krijg je altijd. Daarom is het ook belangrijk dat je ze achteraf weer grondig schoon kunt maken zonder de huid te beschadigen. Met onze professionele handreiniging lukt dat in een handomdraai.

Onze producten hebben een intensieve reinigende werking en tegelijkertijd bevatten ze een hoog aandeel aan substanties die de vetlaag van de huid weer helpen te herstellen. Voor middelmatig vuile handen raden wij rath’s clean medium aan. Voor echt vuile handen hebben wij een product met een natuurlijk schuurmiddel (maïskolfmeel): rath’s clean intense.

Welk product voor jou het beste is om je huid te beschermen, te reinigen of te verzorgen, dat ontdek je in ons huidbeschermingsschema. Voor meer informatie en een ruime keuze aan dispensers en doseringssystemen, verwijzen wij je graag naar onze webshop. Je mag ons uiteraard ook altijd telefonisch om advies vragen.

Passende producten
rath‘s clean soft
rath‘s clean medium