Hautschutz

Huidbescherming voor magazijniers – een job met heel wat prikkels

Als magazijnier moet je stevig aan de bak en krijg je allerlei producten in je handen. En dat gaat er niet altijd even proper aan toe. Stof, verschillende soorten vuil en soms ook vocht vormen voor jouw huid een uitdaging. Magazijnier is dus een job met heel wat prikkels voor je huid en die hebben niet altijd een positieve invloed op je huid. Maar wij kunnen je helpen.

Huidbescherming voor magazijniers

Wij willen maar één ding: dat jouw huid zich goed in zijn vel voelt. En dat doen we op verschillende manieren. Telkens opnieuw.

Huidbescherming en handreiniging voor magazijniers - Alle info in een notendop

Magazijnwerk is veelzijdig en gevarieerd. En dat geldt ook voor de materialen waarmee je in contact komt. Soms werk je in een vochtige, soms in een stoffige omgeving, maar altijd moet je een goede grip hebben op je gereedschap. Met onze beschermende lotion rath’s multi protect is je huid klaar voor elke opdracht. rath’s multi protect is speciaal ontwikkeld voor wisselende omstandigheden en het voelt ook heel aangenaam onder handschoenen. Op die manier ben je optimaal beschermd en krijg je je handen makkelijker schoon.

In het  Huidbeschermingsschema  voor magazijniers en logistiek personeel vind je precies de bescherming, reiniging en verzorging die je zoekt. En voor een eenvoudige dosering gebruik je onze dispensers. Ons assortiment dispensers vind je in de webshop of vraag telefonisch om advies.

Passende producten
rath‘s multi protect

Elke dag grijp je letterlijk en figuurlijk met beide handen en je komt met verschillende materialen en soorten vuil in aanraking. Dat zie je ook heel goed aan je handen. Wij helpen jou om je handen weer proper te maken. Eenvoudig en grondig. Een goed reinigingsmiddel helpt je om je huid zonder intensief schrobben weer makkelijk proper te krijgen.

rath’s clean medium bevat geen schurende bestanddelen en geen oplosmiddelen. Het wordt heel goed verdragen door de huid volgens dermatologische tests. Als wij de ingrediënten voor onze producten selecteren, letten wij op hun reinigende vermogen en op een goede verdraagzaamheid door de huid, want alleen op deze manier blijft de natuurlijke barrière van de huid standhouden en blijven je handen veerkrachtig.

Ons huidbeschermingsschema is speciaal afgestemd op de behoeften voor magazijnwerk en logistiek. Zo is je huid goed beschermd, verzorgd en proper. In onze webshop vind je het juiste product maar ook de bijpassende dispensers voor een hygiënisch en zuinig gebruik.

Passende producten
rath‘s clean soft