Hautschutz

Voor de werkplaats – huidbescherming in de gele verpakking

Onze speciaal ‘hand’gereedschap: pr88. Al meer dan 50 jaar is de gele verpakking in garagewerkplaatsen een onmisbaar gereedschap. pr88 voorkomt dat olie, vet, lak, grafiet, roest, stof, teer, lijm, kunsthars, polyester of siliconen in de huid binnendringen. Na de werkzaamheden zijn je handen in een mum van tijd weer proper, zonder dat je lang hoeft te schuren. Dankzij een beschermend laagje wordt het vuil eenvoudig weggespoeld. pr88 is nu ook verkrijgbaar in vloeibare vorm: de pr88 liquid is de jongste telg van onze klassieker.

Handreiniging in werkplaatsen

Wij willen maar één ding: dat jouw huid zich goed in zijn vel voelt. En dat doen we op verschillende manieren. Telkens opnieuw.

Huidbescherming en handreiniging in werkplaatsen - Alle info in een notendop

Oliën, vetten en vuil kunnen een zware belasting vormen voor de huid. Is direct contact onvermijdelijk, bescherm dan op zijn minst je huid tegen de gevolgen ervan, want zonder professionele bescherming loeren huidbeschadigingen om de hoek. Vooral als je huid ook wordt blootgesteld aan mechanische belastingen.

Met onze producten voor huidbescherming zijn je handen veilig en geborgen, want wij bieden niet alleen producten aan die je handen tijdens de werkzaamheden beschermen, maar ook producten om je huid na de werken makkelijker schoon te maken.

Zo behoud je altijd een goede grip op je gereedschap en kan je met je vingers tot in de kleinste hoekjes komen. En wanneer je toch nog meer bescherming nodig hebt, kies dan voor rath’s multi protect. Deze huidbescherming kan je probleemloos onder je handschoenen aanbrengen.

Al onze producten worden zoveel mogelijk zonder conserveringsmiddelen gemaakt. Een deel van onze huidbeschermingsproducten zijn verkrijgbaar met of zonder parfum. Alle producten zijn vrij van siliconen.

Onze aanbevelingen vind je in ons  Huidbeschermingsschema dat wij speciaal voor de werkzaamheden in de werkplaats ontwikkeld hebben.

Heb je toch een individueel huidbeschermingsschema nodig? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Passende producten
rath‘s pr88
rath‘s multi protect

Zodra de werken afgerond zijn, grijpen de techniekers in de emmer met handwasmiddel, maar dat is niet altijd de beste oplossing om met olie of vuil besmeurde handen snel weer proper te maken, want een grof en agressief reinigingsmiddel kan de huid onzichtbaar beschadigen. Onzichtbaar maar wel voelbaar als je het product regelmatig gebruikt. Daarom is het belangrijk om te kiezen voor een milde handreiniging als je je handen regelmatig moet schoonmaken.

Kies bijvoorbeeld voor onze rath’s clean medium of rath’s clean intense. Dit zijn speciale handreinigingsproducten die zelfs met het meest hardnekkige vuil snel komaf maken.

Al onze producten zijn dermatologisch getest en hebben de score ‘zeer goed’ gekregen. Door gebruik van hoogwaardige ingrediënten worden onze producten zeer goed verdragen op de huid. In onze producten zitten bijvoorbeeld ook zo weinig mogelijk conserveringsmiddelen.

Voor een zuinige en hygiënische dosering van rath’s clean medium en rath’s clean intense raden wij aan om een doseringssysteem of dispenser te installeren. Of geef ons gewoon een belletje, dan geven wij jou advies over de beste oplossing voor jouw situatie.

Passende producten
rath‘s clean medium
rath‘s clean intense