Hautschutz

Huidbescherming voor kantoorpersoneel – Goed bestand tegen dossierstof aan de slag

Wie op kantoor werkt heeft een voordeel: je maakt je tijdens je werk niet echt vuil, maar dossierstof daarentegen… Maar ook kiemen en bacteriën welen tierig is waar veel mensen in gesloten ruimtes samenwerken. Regelmatig de handen wassen is dan ook bijzonder aangeraden. De milde wasgel rath’s clean soft is hiervoor een goede oplossing.

Huidbescherming voor kantoorpersoneel

Wij willen maar één ding: dat jouw huid zich goed in zijn vel voelt. En dat doen we op verschillende manieren. Telkens opnieuw.

Huidbescherming en handreiniging voor kantoorpersoneel - Alle info in een notendop

Wanneer je vaak inktcartridges moet vervangen of in het archief werkt, wordt je huid ook op kantoor sterker belast. In dergelijke omstandigheden raden wij aan om rath’s multi protect te gebruiken. Dat maakt het handenwassen makkelijker. Bovendien voorkomt deze allrounder dat je huid door papier zijn vetlaag gaat verliezen.

rath’s multi protect is verkrijgbaar met een licht parfum of in een ongeparfumeerde versie. Dit product is verkrijgbaar in verschillende verpakkingsgrootten. Ga naar onze webshop voor ons assortiment. Hier vind je ook al onze dispensers en doseringssystemen voor hygiënische en zuinige toepassingen.

In onze webshop vind je ook alle informatie, maar heb je toch nog vragen, neem dan zeker telefonisch contact met ons op. Wij zijn de  huidbeschermingspartner  bij uitstek voor jou en je huid.

Passende producten
rath‘s multi protect

Echt vuil wordt het op kantoor meestal niet. Maar papierstof, inktcartridges, toetsenborden, handen schudden, deurklinken en niezen zorgen er wel voor dat je je handen vaker moet wassen. Onze milde handreiniging rath’s clean soft bevat hoogwaardige ingrediënten en reinigt de huid op een behoedzame manier. Ze herstelt ook de vetlaag van de huid, zodat hij niet uitdroogt.

In publieke ruimtes en plaatsen waar veel volk passeert, kan het nuttig of zelfs noodzakelijk zijn om een ontsmettingsmiddel voor de handen ter beschikking te stellen. Wij van rath’s bieden hiervoor professionele producten en dispensers aan.

Droge lucht door de verwarmingsinstallatie, ontvette huid door contact met papier maar ook regelmatig je handen wassen, vereisen dat je je handen regelmatig goed verzorgt. rath’s care soft trekt zeer snel in en bevat een hoog aandeel aan natuurlijke ingrediënten. Dit product is vrij van microplastics. Jouw huid voelt goed aan en voelt zich geborgen.

Alle producten van rath’s zijn dermatologisch getest en kregen de score ‘zeer goed’. Ze zijn dan ook bijzonder huidvriendelijk. rath’s clean soft en rath’s care soft zijn ook ongeparfumeerd leverbaar.

Passende producten
rath‘s clean soft