Hautschutz

Huidbescherming voor ‘heavy metal’-fans

Wie met ijzer en staal werkt, moet stevig in zijn schoenen staan. En mag niet vies zijn van smerige handen. Om ervoor te zorgen dat vuiligheid geen langdurige gevolgen heeft, biedt rath’s het juiste werkmiddel aan. Zelfs de zwaarste gevallen zijn met rath’s in goede handen. Bescherming, reiniging en verzorging,dat is ons vak. Wij zijn voor onze klanten als een rots in de branding.

Huidbescherming voor metaalbedrijven

Wij willen maar één ding: dat jouw huid zich goed in zijn vel voelt. En dat doen we op verschillende manieren. Telkens opnieuw.

Huidbescherming en handreiniging voor metaalbedrijven - Alle info in een notendop

In het Huidbeschermingsschema vind je al onze producten voor de reiniging, bescherming en verzorging van je huid. Bovendien vind je in onze webshop een uitgebreid assortiment aan dispensers en doseringssystemen, helemaal op jouw maat.

Passende producten
rath‘s pr88
rath‘s multi protect

Vetten en oliën, metalen slijpsel enz. zijn voor jouw dagelijkse kost. Het is dan ook goed als al dat vuil grondig en snel weer van je huid verwijderd kan worden. Wij bij rath’s hebben voor jou een speciaal handreinigingsmiddel ontwikkeld dat helemaal is afgestemd op het vuil waarmee jij in de metaalsector te maken krijgt, want wij weten wat er bij de productie en de verwerking van metaal allemaal komt kijken.

Onze handreiniging rath’s clean intense is speciaal ontwikkeld voor ernstige verontreinigingen, in het bijzonder vuil dat olie en vet bevat. In dit product zit maiskolfmeel, een natuurlijk schuurmiddel dat je handen niet beschadigt en tegelijkertijd ook goed is voor het milieu. Moet je je handen zeer vaak wassen, kies dan voor rath’s clean medium. Dit product bevat geen schurende bestanddelen, maar reinigt je handen toch grondig en behoedzaam.

Voor verdere aanbevelingen met betrekking tot handreiniging raden wij aan om ons huidbeschermingsschema te raadplegen. Onze producten bied je het beste aan in onze dispensers. Dat is niet alleen hygiënisch, het is ook zuinig en het houdt de werkplaats proper. Ons assortiment dispensers vind je in de webshop.

Passende producten
rath‘s clean soft
rath‘s clean medium