Hautschutz

Huidbescherming voor loodgieters en installateurs van sanitair

Metaal, keramiek, kunststof, siliconen – en uiteraard ook vet en vocht. In de sanitaire sector zijn de belastingen waaraan je huid wordt blootgesteld, veelzijdiger dan in de natuur. Daarom is het zo belangrijk dat je een huidbescherming kiest die een zo breed mogelijk spectrum van belastingen dekt. Al naargelang de graad van belasting.

Huidbescherming voor loodgieters en installateurs van sanitair

Wij willen maar één ding: dat jouw huid zich goed in zijn vel voelt. En dat doen we op verschillende manieren. Telkens opnieuw.

Huidbescherming en handreiniging voor de sanitaire sector - Alle info in een notendop

Er is nauwelijks een branche te bedenken die zo gevarieerde werkzaamheden heeft als de  sanitaire sector. Zonet was je nog op de bouwplaats en nu ben je alweer onderweg naar een klant! Maak van rath’s jouw dagelijkse werkhulp. rath’s multi protect zorgt ervoor dat jouw huid altijd goed beschermd is. Met dit product kan het vuil namelijk niet direct op je huid terechtkomen en kan het dus veel makkelijker worden afgespoeld. Soms is het wel nuttig of zelfs noodzakelijk om handschoenen te dragen, maar rath’s multi protect kan je probleemloos onder handschoenen aanbrengen.

Onze beschermende lotion rath’s multi protect is bijzonder veelzijdig in gebruik. Ze beschermt de huid die blootgesteld wordt aan wisselende belastingen in olieachtige, vettige en stoffige omgevingen en bij contact met vochtig vuil/water. In de werkplaats kan je ervoor kiezen om onze dispenser aan de wand te bevestigen, voor onderweg hebben wij handige doseringspompjes. Ga naar onze webshop voor ons assortiment.

Heb je nog vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Passende producten
rath‘s pr88
rath‘s multi protect

Op de bouwplaats kom je met veel verschillende materialen in aanraking. Afdichtingskit en soldeermateriaal, stof en vuil. Allemaal tasten ze je huid aan, zeker als ze samen voorkomen. Een grondige en tegelijkertijd voorzichtige reiniging van je huid is daarom heel belangrijk.

rath’s clean medium is een handreiniger zonder schurende bestanddelen of oplosmiddelen dat garandeert dat je jouw kostbaarste gereedschap, je handen, snel weer ten volle kan gebruiken. rath’s clean medium is ideaal voor wie te maken krijgt met middelmatig vuile handen en wie vaak zijn handen moet wassen. Voor intens en hardnekkig vervuilde handen raden wij s clean intense aan. Deze handreiniger van rath’s bevat een natuurlijk schuurmiddel. Heb je tijdens je werkzaamheden te maken met bacteriën en kiemen, kies dan voor een van onze desinfectiemiddelen.

In onze webshop vind je een verpakkingsgrootte en dispenser die bij jou past. Of je nu altijd in de werkplaats aan het werk bent of met een servicewagen continu onderweg bent, voor elke job hebben wij het juiste product. En heb je toch nog vragen, vraag dan telefonisch om advies. Gewoon even een belletje en wij helpen je graag verder!

Passende producten
rath‘s clean medium
rath‘s clean intense