Dichtbij in Münster

Je huid goed beschermen, reinigen en verzorgen, dat is al meer dan 50 jaar ons doel, want wij willen maar één ding: dat jouw huid zich goed in zijn vel voelt. Voor minder gaan we niet. En omdat wij met handen werken, weten wij precies wat handwerkers nodig hebben. Professionele huidbescherming van de professional voor de professional. Van Duitse bodem.

Dicht bij de klant


Wij produceren en leveren precies dat wat in de industrie en in de ambachtelijke sectoren gevraagd wordt. Ook over de grenzen heen. Snel en eenvoudig. Weet je wat voor ons cruciaal is? Dat jij tevreden bent. Heb je een vraag over een bijzondere wens, neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Ons telefoonnummer is: +49 (0)25 97 96 24 0

Of stuur ons een mailtje.

 

De expert sinds 1965

In Senden, te midden van de regio Münster, zijn wij gevestigd en produceren wij al meer dan 50 jaar hoogwaardige producten voor professionele huidbescherming. Dag in dag uit is het alleen jouw huid die telt voor ons.

ONS ASSORTIMENT

Geen omwegen. Bij ons krijg je alles uit één hand: huidbescherming, reiniging en verzorging. Overzichtelijke productseries met een zeer nauwkeurig gedefinieerde werking. En passende dispensers of doseringssystemen. Voor elke huid hebben wij het juiste product.

ONTDEK ONZE PRODUCTEN

ADVIES

Huidbescherming werkt het beste als jouw medewerkers de huidbescherming op de correcte manier gebruiken. Daarom adviseren wij je graag over de juiste plaats voor de juiste dispensers en hoe je ze op de muur kon bevestigen. En wij tonen je hoe eenvoudig een professionele huidbescherming werkt.

Neem telefonisch contact met ons op voor advies op maat. Ons telefoonnummer is: +49 (0)2597 9624 – 0

Of stuur ons een mailtje.

WIL JE MEER WETEN?

Als je wilt weten wat er precies in onze producten steekt, ga dan naar de Downloads. Daar vind je allerlei nuttige informatie over de producten en de volledige productinformatie. Wil je graag videotutorials? Ook die vind je in de rubriek Downloads.

Ga naar de Downloads