Hautschutz

Huidbescherming voor bloemisten
– Zeg het met bloemen

De mooiste pareltjes uit de natuur en de creativiteit van de bloemisten brengen een mooi boeket goed gevoel op tafel in elk huis. Om ervoor te zorgen dat ook de huid tijdens je werkzaamheden als bloemist(e) en ook daarna goed aanvoelt, heeft rath’s een reeks producten ontwikkeld en geselecteerd die je huid goed beschermen wanneer jij werkt met vochtige, vuile of harsachtige producten. En uiteraard vind je in ons assortiment ook zachte reinigingsproducten en heerlijke verzorgingsproducten.

Huidbescherming voor bloemisten

Wij willen maar één ding: dat jouw huid zich goed in zijn vel voelt. En dat doen we op verschillende manieren. Telkens opnieuw.

Huidbescherming en handreiniging voor bloemisten - Alle info in een notendop

Creativiteit en passie zijn onze drijfveren en dat zie je terug in de reinigingsproducten voor het belangrijkste gereedschap van de mens: de handen. Met de juiste huidbescherming behoud je het fingerspitzengefühl zelfs voor de allerfijnste werkzaamheden en je handen zijn tegelijkertijd goed beschermd. Zo kan jij bloemen snijden en stekken zonder dat je handen hieronder lijden.

Onze beschermende producten rath’s multi protect en rath’s aqua protect voorkomen dat de huid door vocht en water zacht wordt en dat de natuurlijke barrière van de huid aan kracht verliest. De huidbeschermingsproducten van rath’s beschermen je tijdens je werkzaamheden als bloemist(e) en ze maken het ook makkelijker om je handen na het werk te wassen. Daarom heeft rath’s een speciaal  Huidbeschermingsschema  voor bloemisten.

De makkelijkste manier om onze producten te gebruiken is door middel van een dispenser, want dit is niet alleen heel makkelijk maar ook zuinig en hygiënisch.

Passende producten
rath‘s multi protect

Het boeket is klaar, de planten staan in de pot. Nu nog even snel de handen wassen. Maar water en zeep zijn niet altijd voldoende. Welke handreiniger neem ik dan? Een reinigingsproduct hoeft niet altijd schuurmiddel te bevatten, want soms is minder zelfs meer. Een onaangepaste huidreiniging kan de huid irriteren en op den duur zelfs ernstige huidaandoeningen veroorzaken.

Daarom moet je altijd kijken naar het soort vuil en hoe vuil je handen zijn. Je moet niet met een kanon op een vlieg schieten. Als je je huid regelmatig wast, moet hij zo voorzichtig mogelijk worden gereinigd om hem niet onnodig te belasten. De natuurlijke barrière van de huid mag niet beschadigd worden.

Voor onze huidreinigingsproducten rath’s clean medium en rath’s clean intense selecteerden wij hoogwaardige bestanddelen met een reinigend vermogen die de handen intensief en tegelijkertijd ook voorzichtig reinigen. Onze handreinigers bevatten een hoog aandeel componenten die helpen om de vetlaag van de huid te herstellen en in stand houden. Deze producten zijn dermatologisch getest en kregen de score ‘zeer goed’.

De producten en dispensers die bij jouw bedrijfsactiviteit passen, stellen wij graag samen in overleg met jou en je krijgt daar meteen ook een bedrijfsspecifiek huidbeschermingsschema bij.

Passende producten
rath‘s clean soft