Hautschutz

Huidbescherming voor landbouwers – Er is meer dan alleen met melkvet

Landbouwers voeren zeer gevarieerde werkzaamheden vanuit. Er is meer dan alleen hun geliefde veestapel en hun tarwevelden. Ze moeten ook met machines en allerhande stoffen kunnen werken. Net zo uiteenlopend als hun werkzaamheden, is ook het assortiment producten van rath’s voor hen: van huidbescherming, huidverzorging tot huidreinigingsproducten.

Huidbescherming voor landbouwers

Wij willen maar één ding: dat jouw huid zich goed in zijn vel voelt. En dat doen we op verschillende manieren. Telkens opnieuw.

Huidbescherming en handreiniging voor landbouwers - Alle info in een notendop

Leven en werken lopen bij landbouwers vaak in elkaar over. Dankzij de producten van rath’s ben je op alle vlakken perfect beschermd, ongeacht of je nu in de stal, op het veld of op je kantoor bezig bent of samen met je gezin wat tijd doorbrengt. De producten van rath’s beschermen je huid. Ongeacht wat jij als volgt voor je kiezen krijgt, de oplossingen van rath’s zijn ertegen bestand.

Moet je een reparatiewerken uitvoeren met oliën of vetten, kies dan voor onze klassieker rath’s pr88. Krijg je te maken met vuil en vocht, dan is rath’s multi protect de beste keuze. Met onze producten voor huidbescherming zijn je handen veilig en geborgen. High five!

In het  Huidbeschermingsschema  hebben wij producten geselecteerd die passen bij jouw dagelijkse activiteiten. In de webshop vind je dispensers en dossiersystemen om de producten veilig en hygiënisch te doseren. Heb je vragen? Geef ons gewoon een belletje, dan geven wij jou graag advies over de beste oplossing voor jouw situatie.

Passende producten
rath‘s multi protect

Tussen de stallen en de velden krijg je elke dag opnieuw met verschillende soorten vuil te maken en het ene vuil is al wat hardnekkiger dan het andere. Als landbouwer is het dan ook vaste kost om je handen regelmatig te wassen en te ontsmetten. Maar ongeacht met welk soort vuil je te maken hebt, onze producten maak je handen in een handomdraai weer schoon. Van lichte verontreinigingen tot echt hardnekkig vuil, met onze producten zien je handen er snel weer onberispelijk uit. En als de nood wet breekt, hebben wij ook producten met een natuurlijk schuurmiddel, namelijk maïskolfmeel. Omdat dit een natuurlijk bestanddeel is en we verder in onze producten alleen hoogwaardige ingrediënten gebruiken, worden je handen niet onnodig belast en zijn ze toch altijd gegarandeerd proper.

In ons huidbeschermingsschema hebben wij bijzondere aandacht besteed aan de zware omstandigheden in de landbouw. Lees in ons huidbeschermingsschema welk van onze producten het beste past bij jouw behoeften.

Tip: Onze producten kan je het beste combineren met onze dispensers. Deze zijn heel eenvoudig te bedienen, bijzonder hygiënisch en ze doseren een klein toefje product op je hand, precies de juiste hoeveelheid.

Passende producten
rath‘s clean soft
rath‘s clean medium