Hautschutz

Huidbescherming voor lakbedrijven en carrosseriebouwers – Tijd voor een nieuw jasje

De huid van lakwerkers vereist een speciale huidbescherming. rath’s heeft voor dit beroep een speciaal product: face protect voorkomt dat verfdampen zich kunnen hechten aan de huid. Verf en de crème kunnen na het werk met een doek van je gezicht worden gewreven. face protect zorgt ervoor dat de vochtbalans van de huid behouden blijft en dat de huid elastisch blijft. Het voorkomt dat de huid broos wordt en kloven krijgt. 

Huidbescherming voor lakbedrijven en carrosseriebouwers

Wij willen maar één ding: dat jouw huid zich goed in zijn vel voelt. En dat doen we op verschillende manieren. Telkens opnieuw.

Huidbescherming en handreiniging voor lakwerkers en lakbedrijven - Alle info in een notendop

Wie dagelijks werkt met plakken, verven, plamuur, afdichtingskit en lijmen, moet goed op zijn/haar huid letten. Daarom hebben wij van rath’s bijzondere huidbeschermingsproducten ontwikkeld die specifiek afgestemd zijn op jouw activiteiten. Onze klassieker in huidbescherming is rath’s pr88 en rath’s pr88 liquid. Beide producten zijn in staat om hardnekkig vuil zoals lak, afdichtingskit, plamuur en lijm van de huid te verwijderen en ze zorgen ervoor dat handen schoonmaken na het werk geen hard labeur meer is.

Als je huid in contact komt met verdunde reinigingsmiddelen of andere stoffen die gevaarlijk zijn voor de gezondheid, dan moet je speciale veiligheidshandschoenen dragen.

Ter bescherming van je gezicht raden wij rath’s face protect aan. Dit voorkomt dat verfdampen en verfspatten zich gaan hechten op de gezichtshuid. Naar het werk kan je al het vuil heel eenvoudig afspoelen. Bovendien heeft rath’s face protect ook een beschermende en verzorgende werking bij koude en droge lucht in de winter.

In ons  Huidbeschermingsschema  hebben wij voor jou de passende beschermings-, reinigings- en verzorgingsproducten gebundeld.

Heb je nog vragen over de grootte van de verpakkingen of over de dispensers? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Passende producten
rath‘s pr88
rath‘s multi protect

Lakken, verven, plamuur, afdichtingskit en lijm zijn een vies goedje, zeker als ze zich hechten op de huid. Met onze krachtige handreinigers rath’s clean intense en rath’s clean extra maak je snel komaf met dit soort hardnekkig vuil.

Als je als voorbereiding van je dag eerst een huidbeschermend product van rath’s aanbrengt, spoelt het vuil sneller en makkelijker van je huid.

De goede reinigende werking is te danken aan de hoogwaardige wassubstanties met een zeer goed reinigend vermogen. Daarnaast bevat rath’s clean intense een natuurlijk schuurmiddel (maïskolfmeel) en rath’s clean extra een huidvriendelijk oplosmiddel. Een hoog aandeel bestanddelen die de vetlaag van de huid weer herstellen, zorgt ervoor dat de natuurlijke barrière van de huid niet te sterk belast wordt.

Ben je een lakwerker of een carrosseriebouwer, kijk dan in ons huidbeschermingsschema welke producten jij voor jouw dagelijkse werkzaamheden nodig hebt. De producten die bij jouw bedrijfsactiviteiten passen, kunnen wij in overleg bepalen en uiteraard helpen wij jou ook de best passende dispensers voor jouw werkplaats en waslokaal kiezen. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op.

Passende producten
rath‘s clean special